top of page

Kernefortælling

Sammen gør vi Løgumkloster levende


Løgumkloster er en by med plads til alle – både børn, unge, voksne og ældre. Det er vores by: Din by, min by – VORES BY. En by, vi er stolte af, og en by, som vi elsker. En by med en enestående æstetik og arkitektur - og ikke mindst en helt særlig kulturarv med kirken og klokkespillet som bærende elementer. En kulturarv som skaber sammenhold og sammenhæng i byen. Og det skal vi værne om og bruge aktivt til byens fordel. Nu får vi snart 7,5 millioner kroner til at gøre vores by til et bedre sted. Et bedre sted at bo – et bedre sted at være og leve. Et bedre sted at grine og lege – et bedre sted at besøge. Et sted med mere liv.
Sammen skal vi løfte byfornyelsesprojektet. Vi skal arbejde i fællesskab – for alle har noget, de kan bidrage med. Måske er det netop dig eller dit barn, der har den gode idé? Måske kan du supplere andres tanker og ideer, så de bliver finpudset og forbedret? Eller måske kan du bidrage med noget helt andet? Så vær med! For med kreativitet og fællesskab kan vi sammen skabe en smukkere, sjovere og mere levende by.
Med din hjælp former vi fremtiden, så Løgumkloster fortsat vil være et attraktivt og levende sted at bo, være, leve og besøge. I dag og for kommende generationer.

bottom of page